Post by wyterkemobirth on Mar 7, 2022 0:47:31 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Efsaneleri ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Efsaneleri IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız primogems ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Efsaneleri 2022 version ▞▞▞
Oyun güzelleşmeye başlıyor ama ayın bir Efsanevi Ejderha koleksiyonunu bile bitiremiyorsunuz ve sonra yeni bir tane var lütfen gelecekteki güncellemelerde çok fazla alana sahip ancak gerçek parayla satın alınmayacak yeni Adalar ekleyin teşekkürler
Reklamın iddia ettiği gibi bir şey yok, ayrıca inanılmaz derecede ağır ve saldırgan.
Oyunlar iyi ama bazı şeyler çok pahalı, genel olarak iyi bir oyun can sıkıntısını gideriyor
Bu oyun harika ama eklemeler oyun arasında çok kesintili
Dragon Mania efsanelerini Android, ios ve Windows için ücretsiz indirin gmlft.co/DML ...
Ben bu oyunu 2018 de indirmistim sonra sildim ve gogle play simdi giris yapamiyorum napmaliyim
Bu oyun çok eğlenceli ama oyunu bozan bazı hatalar var
Mutlak sınıf oyunu. Oynamanın her saniyesini sevdim ve daha gençken oynamaktan tomlarca nostalji yaşadım.
Bu oyunu yıllar boyunca birçok kez oynadım ve hala bağımlılık yapıyor. Yaratık yetiştiren ve onlarla ilgilenen oyunları seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.
Tamam, zaman geçirmenin yolu. Kullanıcı arayüzü yine de bir telefonda can sıkıcı. Muhtemelen bir tablet veya bilgisayar tarayıcısı düşünülerek yapılmıştır, ancak büyük simgeler ve zamanlayıcılar daha küçük ekranlarda daha az rahatsız edici olsaydı iyi olurdu. Birdenbire rastgele ortaya çıkan reklamlar gerçekten can sıkıcı. Reklamlara karşı değilim ama onları gösterme tarzı ve miktarı çok fazla. Pek çok şey için satın alınabilir oyun içi para birimi zaten var, bu yüzden çok fazla reklam saçma. Yoksa bu oyun tamam.
Ejderha şehri . Gameloft, Dragon Mania Efsaneleri'nin kendi yüksek üretim değerlerini ekleyerek, bir fikir edinme ve ondan yoğun bir şekilde borç alma
Yeni güncelleme ile ejderha oturdum ve çok saçma bir hale gelmek için duzelt gerekiyor
3 muhtemelen oynuyom çok iyi bir oyun elinize sağlık rastgele:hrudjdhdhdjskajefehxkhxbwkaksgfbejwjehsvzbsnhdhdhwdvdbdhrbendnejjrgegsjdgehkekrhegegehwhwhwhehehshghdhshsje
Bu çok kusurlu bir oyun. Ne zaman Earth dragon'u açmaya çalışsam, bağlantım bir şekilde kopuyor ama bağlantı, hepinizin reklam göstermesi için mükemmel. Bunu tamir et
Guide for Dragon Mania Legends(Ejderha Mania Efsaneleri Kılavuzu) apk dosyasının derecelendirme puanı 10 üzerinden 8.4. Bu kümülatif bir derecelendirmedir.
16. seviyedeydim ve incelememde söylediğim gibi, zindana girmeme izin vermiyordu çünkü beni tamamen oyundan atacaktı, bu yüzden onu kaldırıp yeniden kurdum ve beni baştan başlattı. ilerlemem bu yüzden incelememi göndermek için bir yıldız vermek zorunda kaldım!!!!!!!!!!!!!
Dragon mania güzel bir oyun 👍💙💟 ama bazen biraz don😟 ve elmas zor , hatta😃 oyun açılmıyor 👎 ona göre güzel o yol 2 puan kırm:(GÜZEL👼👭👇
龍迷傳奇 模擬 zfa
Oyun çok güzel ama son oyundan atmalar bağlantılardan çok çoğaldı bir bakımdan bulun.
Dragon Mania Legends Simulation yrn
Eğlenceli bir oyun, yanlış anlamayın ama ejderhalarımın yumurtadan çıkması veya binalarımın inşası için saatlerce beklemek zorunda kaldığımda biraz can sıkıcı oluyor. Ama evet, onun dışında eğlenceli. Ama benim için zamanlama 30 dakika olsun istiyorum çünkü 45 saat ya da 50 saat bana biraz fazla geliyor.
İnternetli olmayan %100 mükemmel biroyun ben tavsiye etmiyorum lütfen internetsiz kullanın!!!!!!
yüklenmiyo ama güzel
Bu eğlenceli bir oyun ama jeton almak çok zor ve tüm binalar ve ejderhalar çok pahalı.
Bu gerçekten çok iyi çünkü seviyelere başladığınızda daha da zorlaşıyor. Yine de çevrimdışı oynayamamanız çok kötü.
Reklamlar 30 saniyedir, etkinlikler yapılırken 10 saniye uzunluğunda olması gerekir
Merhaba, oyunu en son sürüme güncelledikten sonra oyunum gecikmeli ve gecikmeye devam ediyor ayrıca film maratonu etkinliğinde bile reklam göremiyorum LÜTFEN 5 YILDIZLI OLARAK OLABİLDİĞİNDE SORUNLARI EN KISA ZAMANDA DÜZELTİN
Bu Oyun Harika Evcil hayvanlarınızla ilgilenirken çok fazla Coin, Değerli Taş ve GIDA kazanabilirsiniz.
ben eskiden bu oyunu oynuyordum herkese çok güzel bir oyun
Dragon Mania Legends Simulation yrn
tek kelime mükemmel
Çok bir oyun çok beğeniyorum ama tlfnu çok ısınıyor bundan dolayı çok girmiyorum düşünmüyorum güzelleşemiyorum desek daha olur
Dragon mania legends hack 2020 (get unlimited gems, gold and
Oyun güzel ama fazla MB istiyor ve çok reklam nereye bassam reklamda çok fazla yıldız verirdim
Güzel oyun ama çok fazla reklam var 😔😔
Arenayı düzeltin rakiplerim benden çok daha güçlü Rakibimin ejderhası 16-21 lvl ve benim ejderham 13-14 lvl plsss düzeltin
Çok güzel. Bu oyun yorum oyunu ve oyunu geldi tekrardan yüklü yüklü
Oyunun ilk çalıştırmasında hızlı ama şimdi giremiyorum.
Sıkıcı ve karışık
oyun çok güzel olmuş herkese tavsiye ediyorum
Pixel Gun 3D - Battle Royale ایکشن tshv
Olm küçük küçük #telefon u almayı. Bu arada oyun çok kötü 1 yıldır oynuyorum gmail le bağalandım oyüzden hesabım gitmedi zıbam ke
龍迷傳奇 模擬 zfa
Oyunu, görseli vs. beğendim. Ama sadece 4 puan verdim çünkü arka arkaya 5 kez beğeni ekleri izliyorum ama ödülüm hala kayıp! Lütfen bunu düzeltin.