Post by wyterkemobirth on Mar 7, 2022 0:56:30 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничену издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Само да се брже скита за то 4 звездице
Било је потребно много времена да се однесу камење и много времена да се добије парадајз. Све у свему, требало је дуго да се игра. И било је досадно. Никада нисам имао довољно руна и требало ми је више од месец дана да набавим једну, САМО ЈЕДНУ !!!!!!! Острва су скупа, а парадајз је веома брз. Ово је ужасна игра коју не препоручујем.
Ово није добра апк кад не може се хакује
Игра је супер цоол, свиђа ми се само 5 секунди након што сам почео да је играм!!!! Једва чекам да добијем ссундее чудовиште!!!!!! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍😁😁😁
Ова игра је лепа😊👍
Нај игрица
Monster Legends Strategy vdd
Генерално је у реду. Проблем који имам са овом игром је када одем да очистим остатке камења са дрвета, када пишким драгуље да их очистим и померим се, а они не рашчисте то је фрустрирајући део и то је део зашто сам нисам вам дао оцену од 5 звездица. Послао сам вам е-пошту о томе. Контактирао сам вас и ништа нисам чуо. Деинсталирао сам и поново инсталирао деинсталирао поново инсталирао ово је сада трећи или четврти пут да то радим због овог истог континуираног проблема и скоро сам спреман да то урадим поново. Уживам у покушају да је играм, али не по цену свог новца и не добијам оно што мој новац вреди. Молимо вас да решите овај проблем са мојим налогом или било ког другог или било чега и ако не можете да га решите, молимо вас да ми надокнадите застоје јер сам потрошио вероватно близу 50 драгуља 60 драгуља да уклоним остатке камења дрвећа тако да могу да проширим острва што не могу да урадим то.
Вухссјнс
Пазите да трошите новац на ову игру! Платио сам 20 долара за месечну пропусницу, али пошто је прошло само неколико сати од "краја сезоне", љубитељи су трајали само неколико сати! Огроман рипп офф. Не разумем разлог да игра неиспоручује када трошим новац... Можда је то начин да нас натера да потрошимо више новца петљајући се са нашим очекивањима?
Погорсали игру још правис рат за 10 милиона и америке руси турци
Spisak trenutno besplatnih igara koje se inače plaćaju
Понекад може бити забавно, али заиста ми је понестало простора на картици мог уређаја која има 20 гигабајта, а половину су узеле легенде о чудовиштима, свако ажурирање је увек велико, али ипак 10 гигабајта
Мислим да имам легенде о чудовиштима већ 6 година. Већина тога је било забавно искуство, али помало сам тужан што гледам како игра постаје све ближа игри која се плаћа за победу. Са мојим тренутним ресурсима у игри, сматрам да је већина догађаја за добијање чудовишта немогуће добити чудовиште осим ако не потрошим новац. Што више чудовишта не могу добити, то више награда не могу добити, што игру чини мање забавном.
Monster Legends Стратегије hbqq
Забавна игра, али мој налог је заглављен у водичу за тимски рат и неће се учитати... тако да бих сада морао да избришем и поново инсталирам своју игру и на крају изгубим сав напредак. Имам само мој стари налог који је ниво 8 (налог који сада користим је на 24 лев). Молим вас помозите ми са овим 🙏
Тако је забавно играти се. Играм се са том апликацијом сатима нешто 12 сати или више само говорећи да је тако забавно да морате да је испробате!
Од како сам игру не могу да уђем!
Голо говно...
Wargames of 1939 FREE APK - Latest version 1.2.0 - Android ...
Глупост
Није дато довољно драгуља за постизање више чудовишта. Осим тога, веома је забавно
јееееааа
Сама игра је сјајна, али рекламе за драгуље су помало смешне, посебно реклама у 5 фаза која приморава учешће. Зарађивање драгуља чини иритирајућим.
... Crazy Freekick Moorhuhn Football Flip Goal Football Legends 2021 Penalty ... World Soccer 2018 Monster Truck Soccer Soccer Champ Euro Penalty Cup 2021
Monster Legends Παιχνίδια στρατηγικής njs
Добра је игра, лично сам јој посветио доста времена, чак и новца. Али време чекања за скоро све у игри лако убија замах и уништава забаву. Већина људи игра игрице да би се забавили.Ова игра међутим чини опцију да гледате како нпц игра игру уместо вас са ауто-битком и временом чекања. Плати се за победу, потрошите 100 долара на драгуље, купите легендарну рану игру, у суштини не морате да радите ниједан од туторијала или да подигнете ниво, само вам је потребан новац да бисте максимално искористили легендарни тим. 2.5/5
Свиђа ми се игра, али изгубио сам свог старијег спорлинга након што сам је зауставио, али друго могу ли је пожелети назад онда ћу јој дати пет звездица тако да је добра игра само желим да ми се врати највише и има ниво 15 или више
Мало је срање, добри змајеви коштају драгуље док је драгуље заиста тешко набавити. Проблем је у томе што се игра углавном плаћа ако желите да будете добри. Препоручујем вам да олакшате добијање драгуља у следећем ажурирању и да не морате да плаћате да бисте то олакшали. (Уређивање: 14. фебруар 2021. Проклетство да не слушате никога, зар не?)
Избацује из игре
HAWK: Airplane Space games Аркадни nmrl
Свиђа ми се како нам дајете посебне награде које нам помажу у нашој авантури и игра је заиста добра.
када се борите у мултиплаиер-у то вам доноси много већи противник на нивоу као што је ако сам на нивоу 17 то ме тера да се борим са противником на нивоу 56-63 МОЛИМ ВАС ПОПРАВИТЕ ТО!!! направи тако да одговара вашем нивоу, онда ћу ја имати више звездица, али до тада 1 звездица ФИКС ИТТТТ!!
АКО сте особа која жели да игра ову игру, немојте се чак ни трудити, ова игра је некада била сјајна, али увод да се плати за победу тактике и борбена додавања и очигледна похлепа и недостатак рационалног размишљања у овој игри нису вредни главобоље. Ова игра је некада била веома забавна. Али сада је то само хватање новца и програмерима је стало само до профита који стварају нове реткости који изазивају масовну дистрибуцију заједнице легенди о чудовиштима
ова игра ЈЕ БИЛА супер забавна, али чим је кампања 10. ниво постала је немогућа и морате да платите да бисте победили. Не мрзим ништа више од добре игре коју не можете победити без плаћања новца
Превисе захтевна за телефон...
Monster Legends உத்தி dwmm
супер
Може да прође
Играм је сваки дан
Монстер легенде MOD АПК 12.5.1 (Неограничени драгуљи ...
Тако је забавно сакупљати чудовишта!!!! Легенде о чудовиштима се разликују од града змајева и сличних ствари јер има змајеве и диноса такође и нека водена бића!!!!!😀😁🌋🏔⛰🗻🦖🐉
Одлицна игрица
Ф иоу тнис ис а снаме тне усе то бе гоодби ат ит ис лосе нов😢☹
Одлична фреемиум игра. Доста бесплатних драгуља које можете добити радећи њихове понуде, а то је углавном само преузимање друге игре и играње до одређене тачке. Ипак, веома стрм лук потешкоћа. Игра је у почетку веома тешка, али добијање свог првог врхунског (митског) чудовишта мења игру. Мисије прича постају тривијалне. Једини недостатак је мулти-плаиер. Ужасан систем прављења утакмица. Стално се борите против играча који су знатно виши од вас.
Није нешто
Допада ми се
Невероватна игра, одлична за дугорочне играче који могу много да играју!
Заиста добра игра, заиста је занимљиво видети које кућне љубимце добијате и које кућне љубимце узгајате
Искрено, не свиђа ми се нови изглед неких чудовишта. И уопште нови изглед игре. Без увреде... Једноставно не стоји како треба. Стари изглед је изгледао слађе. Осим те глупости, прилично је добар!
MONSTER LEGENDS злато и драгуље бесплатно
Добра је игрица само ми стално излази и кочи
Морате бити укључени у основи свака 4 сата и плаћати прави новац на месечном нивоу да бисте били у току, посебно зато што они раде мета ресетовања сваких неколико месеци која замењују посао/новац који сте већ уложили. Млевење је толико тешко и бесмислено, да се изгарање чини само питањем времена. Често изгарање које је супер љуто на СП. Толико квалитетних и елитних играча љутило се на СП за разне ствари чак и док су играли. Неки квалитетни тимови чак покушавају да одаберу СП у именима својих тимова. Заједница је ипак сјајна.